Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Miksi?

Siksi että. Tuotteet tulevat läheltä ja ovat kehitetty suomalaiselle iholle. Rakkaudella. 

Kun käden kosketus on tärkeää. Kun Sinun aikasi on tärkeää meille molemmille. Kun haluat olla. Kun haluat olla hemmoteltavana. 

 

Hoitolan osoite on Eteläinen Heikelintie 4 A, 02700 Kauniainen. Hoitohuoneeseen pääset talon alakerrasta, autotallin oikealta puolelta.  Aukioloajat: sopimuksen mukaan, 1-2 kertaa viikossa. Varaa aikasi tästä

Kasvohoidot

 

Unna Nordic-kasvohoito             90min                                                    100€

* Tervetuloa suomalaiseen metsään! Kasvohoito tehdään aina sen perusteella mitä ihosi juuri nyt tarvitsee. Kasvohoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan tai kaksoiskuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.  Unna Nordic on suomalainen premium-luonnonkosmetiikka sarja, joka on saanut innoituksensa suomalaisesta metsästä. 

 

 

Unna Nordic kasvohoito + intialainen päähieronta 120min    140€

 

 

Mekaaninen ihonpuhdistus 75 min        70€

* alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys tai öljyhieronnalla ihon pehmitys, ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio, loppuvoide. Hoito tehdään Ekopharman tuotteilla. 

 

 

Kasvolymfa                 45min                                                                                       55€

* tämä ihana hoito on pumpulinpehmeä, turvotusta laskeva, nesteitä poistava ja hyyyvin rentouttava. Tässä hoidossa ei tarvitse poistaa mahdollista ehostusta. 

 

 

Kasvolymfa + ihon alkupuhdistus, naamio.    80min                        80€

 

 

Intialainen päähieronta            45min                                50€

*ajatus jumissa? Nukkumatti hukassa? Stressi repii hermoja? Tule kokeilemaan rentouttavaa päähierontaa. Hoito tehdään öljyn kera, tarvittaessa myös ilman öljyä. Tämä hieronta tehdään istuma-asennossa, ja hoidossa hierotaan hartiat ja pää. 

 

 

Vartalohoidot

 

Aromahieronta            75min                     80€

* aromahieronta hellii Sinua päästä jalkoihin. Käytän kotimaisia Frantsilan hoitoöljyjä ja eteerisiä öljyjä.  Oi autuutta!             

 

 

Cupping-hieronta    75min                    80€

* tämä vanha  hierontamuoto on pehmeä tai napakka, toiveesi mukaan. Hieronta tehdään imukupeilla, joka antaa lymfakierrolle potkua. Myös selluliitin hoitoon tämä on erinomainen hoito. Hoidossa hierotaan koko vartalo. 

 

 

Kuumakivihieronta     75min            80€

*kun kaipaat lämpöä ja luksusta: suomalaisilla 2 miljardia (!) vuotta vanhoilla kivillä tehty hieronta vaivuttaa monet unten maille. Hieronnassa käytetään Frantsilan luomuöljyjä ja mahdollisesti myös eteerisiä öljyjä, mutta tämän saat halutessasi myös tuoksuttomana hoitona. 

 

 

Reiki (1-taso)                                           60min        60€

 

 

Jalkahoidot

 

Paras jalkahoito ikinä?                        90min    70€

* kun jalat tarvitsevat uuden elämän: jalat kylvetetään, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan siisteiksi,  iho kuoritaan ja lopuksi saat ihanan jalkahieronnan.  Jalkahoidoissa käytän suomalaisia Flow Cosmetics-tuotteita.    

 

 

Spa-jalkahoito                            1h 45 min        100€

*Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, ihon kuorinta, pitkä hieronta kuumakivillä sekä voide.